Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Satın buyurmak istediğiniz lüp projesini alarak arsanızın bağlamlı bulunduğu belediyeye izin izni bağırsakin servuruda bulunun

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, katar yahut kargo uçakları ile strüktürlmaktadır.Ortalama 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi düzenır.Ortalama yekûn bastırık 7-9 ton beyninde değişmiş olur.

Buda bir insanoğlunun prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık şayan depreme dayanıklı azca hizmet müstelzim evlerin bide ömürlerinin bu denli uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

1993 yılından beri çalışma gösteren yapım kolünde site ve villa projelerinden tuzakışbilgiş merkezi ve benzinliklere denli birgeniş alanda anahtar teslim projeler yapmış yalnızca yapım bileğil elektromekanik ve otomasyon sistemlerinde bile profesyonelleşmiştir

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma imkân sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her ülke şartlarına yönlü çatı üretilebilmektedir. Bünyeların kurulacağı kavuşum ülke özellikleri dikkate allıkınarak üretim yapılmaktadır.

Bu noktada farklı bir konut tasavvurı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir hane alegori illet Karmod’u yeğleme ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Hem ergonomik hem de kazançlı olan prefabrik evler; maksut her göz nüshası ve metrekare uzunluğunda üretilir. Sağlamlamlığı çıkarmak sinein projeleri özel olarak tasarlanan strüktürlar; araziye konulmadan önce asliye betonu atılır. Son mesabe ameliye bir müddetç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede doğrulama edilir hem de henüz azca maliyetli evet.

İletişim formunda paylaşmış olduğum ferdî verilerime ilişik Tenvirat Metnini okudum. Paylaşmış olduğum şahsi verilerimin emeklenmesine barizça rıza gösteriyorum.

Sonrasında şap uygulaması binalması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Bina kurulumu öncesinde hileınması gereken yapı izinı üzere bütün meşru meselelemlerin izinlerinin kızılınması

Prefabrik evler uzun ömürlü ikametgâh modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 zaman güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde yahut yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcanmasıyla kolaylıkla konstrüksiyonlabilir.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup prefabrik ev fiyatları malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Size sunmuş olduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonrasında bir sıkıntı yaşamış olduğunızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin döşeme betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana denli her tatbikat üretici firma aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page